GEOMETEO FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
GEOMETEO FORUM

Τhe Geological portal...

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Κέρκυρα - Ένα νησί με 1001 και 1 ομορφιές.....

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

Αριθμός μηνυμάτων : 429
Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m)
Registration date : 13/03/2008

Κέρκυρα - Ένα νησί με 1001 και 1 ομορφιές..... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κέρκυρα - Ένα νησί με 1001 και 1 ομορφιές.....   Κέρκυρα - Ένα νησί με 1001 και 1 ομορφιές..... Icon_minitimeΚυρ Αυγ 24, 2008 4:26 pm

Φέτος πηγα στην Κέρκυρα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τις ομορφιές αυτού του νησιού, τόσο που θα πρότεινα στον καθέναν να το επισκευτεί..Μοναδικό πρόβλημα το άσχημο οδικό δίκτυο...πολλές στροφές και πολύ στενά επαρχιακά δρομάκια...
Παρακάτω παραθέτω έναν αυτοσχέδιο οδηγό που έφτιαξα για να έχω στο νησί...
Προτείνω ανεπιφύλακτα τα μέρη: Παραλία Γλύφάδας (από τις πιο κοσμοπολίτικες), Παραλία Αγ. Γεωργίου (νότια), Παραλία Αγ. Γόρδη (απίστευτα θεαματικό περιβάλλον), Παραλία Μπαρμπάτι και Σιδάρι σε περίπτωση που δεν έχει κύμα όμως...
Επίσης να πω πως τον Ιούλιο το μέρος ενδείκνυται για οικογένειες, ενώ τον Αύγουστο μαζεύει τον περισσότερο κόσμο και κυρίως τουρίστες αλλά γενικά εγώ προσωπικά αν και γύρισα όλο το νησί δε βρήκα beach bar μπροστά στην παραλία με δυνατή μουσική...

Για τον οδηγό με προτάσεις για αξιοθέατα, παραλίες και φαγητό πατήστε ΕΔΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://geometeo.forumgreek.com
Leyteris_Pagrati
Moderator
Moderator
Leyteris_Pagrati

Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-110μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ
Registration date : 16/03/2008

Κέρκυρα - Ένα νησί με 1001 και 1 ομορφιές..... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κέρκυρα - Ένα νησί με 1001 και 1 ομορφιές.....   Κέρκυρα - Ένα νησί με 1001 και 1 ομορφιές..... Icon_minitimeΚυρ Αυγ 24, 2008 10:44 pm

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΗΓΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://pagrati.meteoclub.gr/

Κέρκυρα - Ένα νησί με 1001 και 1 ομορφιές.....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
GEOMETEO FORUM :: ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ :: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ-
Μετάβαση σε: