GEOMETEO FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
GEOMETEO FORUM

Τhe Geological portal...

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ?

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Momo
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Registration date : 28/05/2009

Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ?   Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ? Icon_minitimeΠεμ Μάης 28, 2009 8:58 am

Γεια σε ολη την παρεα !

Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο στον δημιουργο/ους του site . Καιρο εψαχνα ενα site με καθαρα ελληνικο γεωλογικο θεμα .

Εχω μια ερωτηση για τους Γεωφυσικους του site . H για του μεταπτυχιακους φοιτητες Γεωφυσικης που ομως να εχουν !00% εγκυρες πληροφοριες .
Οπως μαλλον καταλαβατε το πτυχιο ειναι κοντα . Το σεπτεμβριο το αγροτερο . Θελω να κανω μεταπτυχιακο στην Γεωφυσικη διοτι μου μου αρεσει παρα πολλη. Το θεμα ειναι..... Θα εχω δουλεια μετα? Η διπλωματικη μου εγινε πανω στην εφαρμοσμενη γεωφυσικη και πραγματικα η υπαιθρος και η ολη δουλεια του γεωφυσικου μου ..... πηρε το μυαλο.
Θα ηθελα παρα πολλη να ακουσω και την αποψη καποιων που δουλευουν σαν γεωφυσικοι.
Υπαρχει δουλεια? Ζεις με τα λευτα η οχι ?
Ευχαριστω και αλλη μια φορα ΜΠΡΑΒΟ για την δημιουργια του site
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

Αριθμός μηνυμάτων : 429
Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m)
Registration date : 13/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ?   Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ? Icon_minitimeΚυρ Μάης 31, 2009 3:42 pm

Καλώς όρισες φίλε στην γεωπαρέα μας...
Εγώ έχω πάρει κατεύθυνση μετεωρολογίας και δεν μπορώ να σε διαφωτίσω και πολύ σε αυτό που ρωτάς...
Ξέρω όμως ότι μπορείς να βρεις άκρη και να βγάλεις χρήμα αν ψαχτείς...
Ιδιαίτερα εφαρμόζοντας μεθόδους γεωφυσικής διασκόπησης και κάνοντας ουσιαστικά μετρήσεις μπορείς να όχι απλά να αποσβέσεις τα όργανα μέτρησης σε ελάχιστο διάστημα αλλά να βγάλεις πραγματικά πολύ χρήμα...
Το κακό με την σελίδα μας εδώ είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά ενεργά μέλη ακόμα..ελπίζω να βρεθεί ένας γεωφυσικός να απαντήσει καλύτερα σε αυυτό που ρωτάς..
https://geometeo.forumgreek.com
geomatic
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 06/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ?   Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ? Icon_minitimeΠαρ Αυγ 06, 2010 2:52 pm

δυστυχώς ούτε και γω μπορώ να βοηθήσω με την απειρία μου!
Θα πω μόνο μια μικρή εμπειρία που είχα στον τομέα της γεωφυσικής. Μπορούν να βρουν πεδίο εφαρμογής ΠΑΝΤΟΥ!!! παλαιότερα συμμετείχα σε γεωφυσική έρευνα (που με είχε παρει ένας καθηγητής μου) σ ένα σπήλαιο , μαζί με μια ομάδα αρχαιολογιας. φοβερή εμπειρία!!! ο συνδυασμός των επιστημών με είχε συνεπάρει....
geoedrasi
Newbie
Newbie
geoedrasi

Αριθμός μηνυμάτων : 16
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 18/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ?   Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ? Icon_minitimeΤετ Δεκ 15, 2010 11:52 pm

Νομίζω ότι για να πας μπροστά και σε αυτό το αντικείμενο των γεωφυσικών διασκοπίσεων σαν ελεύθερος επαγγελματίας εκτός βέβαια από το γεγονός ότι πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά τις εφαρμογές που κάνεις και αυτό ας πούμε ότι το επιτυγχάνεις με ένα μεταπτυχιακό, μετά πρέπει να διαθέσεις κάποιο κεφάλαιο αρκετά μεγάλο για να αγοράσεις εξοπλισμό - όργανα (γεωραντάρ κλπ). Μετά εξαρτάται απο την αμοιβή που θα ζητάς, τις γνωριμίες και το πόσο καλά κάνεις την δουλειά σου.
http://www.geoedrasi.gr

Δουλεια Γεωφυσικου....... Υπαρχει ?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
GEOMETEO FORUM :: ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :: ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ - ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ-
Μετάβαση σε: