GEOMETEO FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
GEOMETEO FORUM

Τhe Geological portal...

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΣΗΡΑΓΓΕΣ

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
appa
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Registration date : 30/06/2009

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΣΗΡΑΓΓΕΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΣΗΡΑΓΓΕΣ   ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΣΗΡΑΓΓΕΣ Icon_minitimeΤρι Ιουν 30, 2009 1:40 pm

Χαιρετω ολα τα μελη του forum αρχικως. Ειμαι γεωλογος του Ε.Κ.Π.Α. και εργαζομαι σε μια απο τις σηραγγες των Τεμπων. Ειναι η πρωτη μου δουλεια (τελειωσα το Σεπτεμβριο τη σχολη) και εχς 6-7 μηνες. Απο δικια μου πλευρα μπορω να παρεχω φωτογραφιες σχετικα με την χαρτογραφηση του μετωπου και γενικα για τον τροπο κατασκευης της σηραγγας (οσο τουλαχιστον μπορω).

Εχοντας διαβασει τα αρθρα θα συμφωνησω οτι ο μηχανικος θεωρειται πιο πανω απο τους γεωλογους αλλα ειναι καθαρα θεμα διεκδικησεων. Γενικα απο οσο εχω δει λιγοι μηχανικοι υπαρχουν που γνωριζουν ή μπορουν να καταλαβουν απο γεωλογια γιαυτο και ενας γεωλογος με τεχνικες γνωσεις ισως και να ειναι ισαξιος ενος μηχανικου αν οχι καλυτερος.

Απο εκει και περα διαφωνω οτι δεν χρειαζετε να γνωριζουμε στοιχεια απο την δουλεια του τοπογραφου ή και του πολιτικου μηχανικου ή ακομα και απο αλλες επιστημες. Αυτα ακριβως τα στοιχεια ειναι που κανουν τον γεωλογο καλυτερο τουλαχιστον στα τεχνικα εργα. Συνδυαζοντας τα στοιχεια με την γεωλογια του εργου νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις πολυ χρησιμα συμπερασματα.

Υ.Γ. Εχω και καποιες μελετες απο γεωφυσικα (ηλεκτρομαγνητικα και σεισμικης ανακλασης) που πραγματοποιηθηκαν στη σηραγγα για οποιον ενδιαφερεται.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

Αριθμός μηνυμάτων : 429
Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m)
Registration date : 13/03/2008

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΣΗΡΑΓΓΕΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΣΗΡΑΓΓΕΣ   ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΣΗΡΑΓΓΕΣ Icon_minitimeΤρι Ιουν 30, 2009 6:17 pm

Καλώς όρισες φίλε μου...
στο geometeo μπορείς να αναρτήσεις ότι έχει σχέση με τη γεωλογία είτε τα χρειάζεται κάποιος είτε όχι...έτσι ώστε να γίνει ουσιαστικά μία γεωλογική βιβλιοθήκη...
εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ο καλύτερος συνδυασμός είναι πολιτικός μηχανικός και γεωλόγος, αν και έχω επιλέξει να στραφώ προς την μετεωρολογία για δικούς μου λόγους..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://geometeo.forumgreek.com

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΣΗΡΑΓΓΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
GEOMETEO FORUM :: ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :: ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ - ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ-
Μετάβαση σε: