| TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Geometeo Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Ηλικία : 36 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m) Registration date : 13/03/2008
| Θέμα: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... Τετ Μαρ 19, 2008 11:17 am | |
| Παιδιά ας συζητάμε εδώ τα σχετικά με τους μετεο-σταθμούς... Λευτέρη εάν έχεις σελίδα, όπου δημοσιεύεις τα στοιχεία του σταθμού σου, απλά πες την για να την βάλουμε στην αρχική σελίδα...
Έχω κι εγώ τον 2308 και θα ήθελα να ανεβάω στοιχεία στο ίντερνετ αλλά αντιμετώπισα δυσκολίες... | |
|
| |
Leyteris_Pagrati Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1023 Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-110μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ Registration date : 16/03/2008
| Θέμα: Απ: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... Τετ Μαρ 19, 2008 6:20 pm | |
| ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΚ | |
|
| |
Geometeo Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Ηλικία : 36 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m) Registration date : 13/03/2008
| Θέμα: Απ: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... Τετ Μαρ 19, 2008 6:42 pm | |
| - Leyteris_Pagrati έγραψε:
- ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΚ
Ποιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσεις φίλε..?? | |
|
| |
Leyteris_Pagrati Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1023 Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-110μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ Registration date : 16/03/2008
| Θέμα: Απ: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... Τετ Μαρ 19, 2008 6:44 pm | |
| ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ? | |
|
| |
Geometeo Admin
| Θέμα: Απ: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... Τετ Μαρ 19, 2008 6:55 pm | |
| - Leyteris_Pagrati έγραψε:
- ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ?
σκέφτηκα το weatherlink αλλά δεν το βρήκα πουθενά στο ίντερνετ... με το weatherdisplay επίσης δεν έβγαλα άκρη... | |
|
| |
Selas Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 61 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Συκιές Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... Τετ Μαρ 19, 2008 7:00 pm | |
| Εγώ έχω έναν ενσύρματο DAVIS VANTAGE PRO2 with 24h fan και είμαι γενικά ευχαριστημένος! Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το weatherlink 5.8 που έχει αρκετες δυνατότητες αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Στον Χορτιάτη τοποθετήσαμε τον ίδιο σταθμό αλλά ασύρματο και το πρόγραμμα είναι το ίδιο. Δυστυχώς εκεί παρουσιάζονται κάποια προβλήματα σύνδεσης ΄της USB θύρας τα οποία όμως θα λυθούν και αυτά σύντομα | |
|
| |
sfeweather Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα , Νέο Ψυχικό Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... Πεμ Μαρ 20, 2008 3:55 pm | |
| - Selas έγραψε:
- Εγώ έχω έναν ενσύρματο DAVIS VANTAGE PRO2 with 24h fan και είμαι γενικά ευχαριστημένος! Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το weatherlink 5.8 που έχει αρκετες δυνατότητες αλλά θα μπορούσε και καλύτερα.
Στον Χορτιάτη τοποθετήσαμε τον ίδιο σταθμό αλλά ασύρματο και το πρόγραμμα είναι το ίδιο. Δυστυχώς εκεί παρουσιάζονται κάποια προβλήματα σύνδεσης ΄της USB θύρας τα οποία όμως θα λυθούν και αυτά σύντομα απο ελλαδα τον πηρες? | |
|
| |
Selas Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 61 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Συκιές Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... Πεμ Μαρ 20, 2008 9:50 pm | |
| Τον σταθμό μου τον πήρα από Αμερική με πολύ λιγότερα χρήματα.
Τον σταθμό του Χορτιάτη τον πήραμε από Ελλάδα απο τον αντιπρόσωπο της Davis στην Αθήνα. | |
|
| |
sfeweather Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα , Νέο Ψυχικό Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... Παρ Μαρ 21, 2008 4:00 pm | |
| - Selas έγραψε:
- Τον σταθμό μου τον πήρα από Αμερική με πολύ λιγότερα χρήματα.
Τον σταθμό του Χορτιάτη τον πήραμε από Ελλάδα απο τον αντιπρόσωπο της Davis στην Αθήνα. ποσο περιπου τον πηρες? | |
|
| |
mimis-paok Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 75 Ηλικία : 34 Τόπος : ΒΕΡΟΙΑ Registration date : 26/03/2008
| |
| |
Geometeo Admin
| Θέμα: Απ: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... Τετ Μαρ 26, 2008 12:39 am | |
| Άσε Μίμη και Βέροια και Θεσσαλονίκη...θα κάνουμε κινήσεις για να μπει ένας στο Ωραιόκαστρο... Η αλήθεια είναι πως οι ορεινές περιοχές έχουν ανάγκη από περισσότερους σταθμούς απ'ότι τα πεδινά... | |
|
| |
| TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.... | |
|