GEOMETEO FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
GEOMETEO FORUM

Τhe Geological portal...

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Ας προτεινω και εγω κατι

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
geogegeogeo
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 26
Registration date : 17/09/2008

Ας προτεινω και εγω κατι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ας προτεινω και εγω κατι   Ας προτεινω και εγω κατι Icon_minitimeΠεμ Σεπ 25, 2008 9:02 pm

Πιστευω οτι δεν υπαρχει μια κατηγορια με κλασικης γεωλογιας θεματικες ενοτητες.
Δηλαδη δεν υπαρχει κατηγορια ορυκτολογικου και πετρολογικου περιεχομενου.
Επισης θα μου αρεζε αν ειχε θεματικη ενοτητα που να ασχολειται με την γεωτεκτονικη εξελιξη της Ελλαδος αλλα και γενικα του κοσμου, μεσα στην οποια θα μπορουσαν να δοθουν γεωλογικοι χαρτες , τομες κ.α
Μαρεσει που το φορουμ ειναι καλυμενο σε θεματα σεισμολογιας αλλα μια θεματικη ενοτητα με εφαρμοσμενη γεωφυσικη συγκεκριμενα πιστευω θα ηταν οτι επρεπε.
Παρολαυτα το φορουμ ειναι κατι παραπανω απο καλο , επιτελους ενα γεωλογικο φορουμ. Γεωλογοι Ελληνες υπαρχουν πολλοι , αν μαθευτει οτι υπαρχει τετοιο φορουμ θα γινει χαμος , σιγα σιγα πιστευω οτι θα παρει μπρος.
Τελος πιστευω οτι για να ανεβασετε λιγο την ακροαματικοτητα του φορουμ δεν ειναι κακο να υπαρχει μια θεματικη ενοτητα με ανεξηγητα φαινομενα γεωλογικου ενδιαφεροντος , οπως για παραδειγμα κουφια γη , προγνωση σεισμου απο τον Αναξιμαδρου(500 π.χ) , σπηλαια χωρις πατο κ.α , προσωπικα πιστευω οτι τιποτα απο αυτα που ειπα δεν ισχιει αλλα γενικα αυτα τα θεματακια πουλανε πολυ...σε ενα φορουμ για την κουφια γη ειχε 3425092582094852043980592 δημοσιευσεις..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

Αριθμός μηνυμάτων : 429
Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m)
Registration date : 13/03/2008

Ας προτεινω και εγω κατι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ας προτεινω και εγω κατι   Ας προτεινω και εγω κατι Icon_minitimeΠεμ Σεπ 25, 2008 10:59 pm

Καλως όρισες λοιπόν φίλε και επίσημα (το όνομά σου?)...η ιδέες σου είναι πολύ ωραίες και αυτό το φόρουμ θα προσαρμόζεται στις ανάγκες των μελών του...θα ανοιχτούν οι κατάλληλες ενότητες και θα γίνει μία αναδιάταξη ίσως στις υπάρχουσες ενότητες...αυτά περί ανεξήγητων φαινομένων δεν τα πολυγνωρίζω...εμένα το αντικείμενο μου είναι κυρίως η μετεωρολογία και δεν έχω ψαχτεί πολύ με τέτοιου είδους θέματα, αλλά είναι πολύ ενδιαφέροντα και τις επόμενες μέρες θα ανοιχτεί μια νέα ενότητα όπως την αναφέρεις...περιμένω λοιπόν να την εμπλουτήσεις εσύ...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://geometeo.forumgreek.com

Ας προτεινω και εγω κατι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
GEOMETEO FORUM :: ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ :: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε: