GEOMETEO FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
GEOMETEO FORUM

Τhe Geological portal...

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Δροσερό και βροχερο 1ο δεκαήμερο Μαϊου??????

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Jetstream
Moderator
Moderator
Jetstream

Αριθμός μηνυμάτων : 15
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 14/03/2008

Δροσερό και βροχερο 1ο δεκαήμερο Μαϊου?????? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δροσερό και βροχερο 1ο δεκαήμερο Μαϊου??????   Δροσερό και βροχερο 1ο δεκαήμερο Μαϊου?????? Icon_minitimeΤετ Απρ 30, 2008 12:41 am

Θα μας κανει αυτήν την ευχάριστη εκπληξκη ο καιρός????
Θα είναι τέλεια κατα τη γνώμη μου να έχουμε καθημερινά συνεχεις βροχούλες και καταιγιδούλες!!!!

Δειτε τα ενσεμπλς τι δείχνουν για κεντρική και βόρεια ελλάδα!!!!!
Σχεδον βεβαιο λοιπον το διαστημα 5-10 Μαϊου θα είναι βροχερό και ψυχρό!

Κατι βέβαια που θα έπρεπε να κάνει , υετικά παντα , την περίοδο που μας ενδιέφερε περισσότερο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

Αριθμός μηνυμάτων : 429
Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m)
Registration date : 13/03/2008

Δροσερό και βροχερο 1ο δεκαήμερο Μαϊου?????? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δροσερό και βροχερο 1ο δεκαήμερο Μαϊου??????   Δροσερό και βροχερο 1ο δεκαήμερο Μαϊου?????? Icon_minitimeΤετ Απρ 30, 2008 12:49 am

Εγώ προσωπικά έχω νευριάσει με τον καιρό..μας σάπισε το Πάσχα και τώρα θα κάνει και κρύο...ε αυτό είναι θράσσος πιστεύω...
ελπίζουμε σε καλές και εντυπσιακές καταιγίδες αλλα πλέον ας καλοκαιριασει γιατί έχουμε γεμίσει γρίπες...
και ας μη μας λένε βέβαια αυτοί οι κυριοι της ύδρευσης ότι δεν έχουμε νερό...
έπεσε μπολικο πράγμα και σε μορφή ποτιστικής βροχής...
άρα οι αυξήσεις αν γίνουν θα είναι για να γεμίσουν οι τσέπες τους...σόρρυ που ξέφυγα αλλά η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη γενικώς...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://geometeo.forumgreek.com

Δροσερό και βροχερο 1ο δεκαήμερο Μαϊου??????
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
GEOMETEO FORUM :: ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :: ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ - ΚΑΙΡΟΣ-
Μετάβαση σε: