GEOMETEO FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
GEOMETEO FORUM

Τhe Geological portal...

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!

Πήγαινε κάτω 
+14
Storm
Mrkatharot
Christos
jmal
Leyteris_Pagrati
Iakovina
snowearth
Selas
vasilis
B.K
Lptopo
xalazi.gr
Geometeo
Jetstream
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Jetstream
Moderator
Moderator
Jetstream

Αριθμός μηνυμάτων : 15
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 14/03/2008

Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΠαρ Μαρ 14, 2008 9:21 pm

Χαιρετώ την ανερχόμενη παρέα του Geo-meteo Forum της πόλης μας Θεσσαλονίκης και όχι μόνο!!!!
Λεγομαι Αποστόλης(Τολης) είμαι στη σχολή Εμποροπλοιάρχων και το χόμπυ μου , τεράστιο ψωνιο ζωής , η Μετεωρολογία!!! Laughing
Χαιρετίζω τους διαχειριστές του Φορουμ...και ευχομαι καλές προβλέψεις καλες δημοσιευσεις γεωγραφικών και γεωλογικών θεμάτων...!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

Αριθμός μηνυμάτων : 429
Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m)
Registration date : 13/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 15, 2008 5:17 am

Καλώς ήρθες Αποστόλη, λοιπόν στο δικό μας φόρουμ....

Να συστηθώ κι εγώ...Ονομάζομαι Σταύρος και βρίσκομαι στο 3ο έτος του γεωλογικού τμήματος του ΑΠΘ..Το κοινό μας με τον Αποστόλη είναι η καψούρα μας με την μετεωρολογία και το χιόνι..
https://geometeo.forumgreek.com
xalazi.gr
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 45
Τόπος : Peania
Registration date : 15/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 15, 2008 2:41 pm

Νά μαι και γώ! Καλη αρχή εύχομαι στην παρέα του Geo - Meteo και εύχομαι τα καλύτερα. Ονομάζομαι Πολυχρόνης Κώστας, είμαι από την Μυτιλήνη, αλλά ζώ και εργάζομαι στην Αθήνα, (αν και τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη με τραβάει αρκετά συχνά στα μέρη της για πολλούς και διάφορους λόγους. Μια πόλη που αγαπώ ιδιαίτερα). Σας έρχομαι σε αυτό το forum απο τη σελήδα μετωρολογίας www.Xalazi.gr (όπου και είμαι υπεύθυνος) και θα προπαθώ να σας δίνω όσω μπορώ, αξιόπιστες προγνώσεις καιρού μιας και το χόμπυ μου είναι ο καιρός και κάνω προγνώσεις.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xalazi.gr στις Κυρ Μαρ 16, 2008 10:18 pm, 1 φορά
http://www.xalazi.gr
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 15, 2008 4:08 pm

Καλώς όρισες Κώστα..ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου σε αυτό το φόρουμ...η συμβολή σου αν μη τι άλλο θα είναι πολύτιμη...πρόκειται για ένα φόρουμ λίγο πιο επιστημονικού επιπέδου που έχει κυρίως διδακτικό σκοπό και έχει ανάγκη από μέλη που είναι γνώστες των θεμάτων με τα οποία ασχολούμαστε εδώ...
Jetstream
Moderator
Moderator
Jetstream

Αριθμός μηνυμάτων : 15

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 15, 2008 5:38 pm

xalazi.gr έγραψε:
Νά μαι και γώ! Καλη αρχή εύχομαι στην παρέα του Geo - Meteo και εύχομαι τα καλύτερα. Ονομάζομαι Πολυχρόνης Κώστας, είμαι από την Μυτηλήνη, αλλά ζώ και εργάζομαι στην Αθήνα, (αν και τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη με τραβάει αρκετά συχνά στα μέρη της για πολλούς και διάφορους λόγους. Μια πόλη που αγαπώ ιδιαίτερα). Σας έρχομαι σε αυτό το forum απο τη σελήδα μετωρολογίας www.Xalazi.gr (όπου και είμαι υπεύθυνος) και θα προπαθώ να σας δίνω όσω μπορώ, αξιόπιστες προγνώσεις καιρού μιας και το χόμπυ μου είναι ο καιρός και κάνω προγνώσεις.

Xαιρομαι για την εγγραφη σου φίλε Κωστα...Γνωρίζω το σαιτ σου...
Μπαινω συχνα...και ειναι πολυ ωραια τα σχολια σου περι τον καιρο ανεξαρτητα απο την προβλεψη!
Πιστευω θα μας βαζεις και εδω την προγνωση σου...σε περιληψη ή οχι.... Smile
Lptopo
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 15, 2008 10:44 pm

Καλησπέρα, είδα το forum μου άρεσε και μιας και είναι συναφές με το επάγγελμά μου είπα να γραφτώ.
Ευελπιστώ σε πολύ καλές επιστημονικές συζητήσεις.
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 15, 2008 10:48 pm

Lptopo έγραψε:
Καλησπέρα, είδα το forum μου άρεσε και μιας και είναι συναφές με το επάγγελμά μου είπα να γραφτώ.
Ευελπιστώ σε πολύ καλές επιστημονικές συζητήσεις.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εγγραφή σου σε αυτό το φόρουμ...χρειαζόμαι επαφφελματίες που θα μας δώσουν τα φώτα τους σε ότι χρειαστεί...αν θέλεις προσδιόρισε το επάγγελμά σου ώστε να ξέρουν και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ...
Lptopo
Newbie
Newbie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 15, 2008 11:01 pm

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός με ειδικότητα στις Έγγειες Βελτιώσεις (διαχείριση υδατικών πόρων)
B.K
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 25
Τόπος : ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Registration date : 16/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΚυρ Μαρ 16, 2008 10:36 pm

Γειά σας και απο εμένα.Είμαι ο Μπάμπης 42 ετών απο Μυτιλήνη, αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Ζω και εργάζομαι εδώ, και E;IMAI τρελλάμενος με τα καιρικά αλλά ιδιαιτέρως με το χιόνι.
Επίσης είμαι τοπικός ανταποκριτής του xalazi.
Παιδιά σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στην πολύ ωραία προσπάθεια που ξεκινάτε, καλές προγνώσεις και αυτό το φόρουμ να μείνει ατόφιο, αληθινό,ακέραιο , με ήθος και ευπρέπεια στους διαλόγους που θα γίνονται.
Καλό ξεκίνημα και πολλά συγχαρητήρια! Very Happy Very Happy
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΚυρ Μαρ 16, 2008 11:27 pm

B.K έγραψε:
Γειά σας και απο εμένα.Είμαι ο Μπάμπης 42 ετών απο Μυτιλήνη, αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Ζω και εργάζομαι εδώ, και E;IMAI τρελλάμενος με τα καιρικά αλλά ιδιαιτέρως με το χιόνι.
Επίσης είμαι τοπικός ανταποκριτής του xalazi.
Παιδιά σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στην πολύ ωραία προσπάθεια που ξεκινάτε, καλές προγνώσεις και αυτό το φόρουμ να μείνει ατόφιο, αληθινό,ακέραιο , με ήθος και ευπρέπεια στους διαλόγους που θα γίνονται.
Καλό ξεκίνημα και πολλά συγχαρητήρια! Very Happy Very Happy

Ευχαριστούμε πάρα πολύ Μπάμπη...Ελπίζουμε να μείνεις ευχαριστημένος από το φόρουμ αυτό...και ποιος δεν είναι τρελός από το χιόνι άλλωστε..το χιόνι μας κάνει όλους παιδιά...
vasilis
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 6
Τόπος : θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΘέμα: βασιλης γεωγυσικη   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΚυρ Μαρ 16, 2008 11:40 pm

Γεια σας και απο εμενα λεγομαι βασιλης και ειμαι συμφοιτητης με τον σταυρο τριτο ετος γεωλογιας με κατευθυνση σεισμολογιας.ξεκιναμε μια καλη προσπαθεια και ευχομαστε να εχει ανταποκριση εγω θα ειμαι admin σε θεματα γεωφυσικης οποτε οτιδηποτε διαφωνια ειναι προς συζητηση!σας ευχαριστουμε ολουσ για αυτην την ανταποκριση και ελπιζουμε σε νεα και περισσοτερα μελη
http://www.geometeo.forumgreek.com
Selas
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 61
Τόπος : Θεσσαλονίκη-Συκιές
Registration date : 19/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΤετ Μαρ 19, 2008 2:04 am

Καλησπέρα και από μένα, καλώς σας βρήκα, καλή αρχή Σταύρο στο φόρουμ!! Σίγουρα ότι καινούριο θέλει συνεχείς βελτιώσεις αλλά με το μεράκι και την διάθεση όλα γίνονται!!

Θα βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ με τις γνώσεις μου στην μετεωρολογία και την γεωλογία!!

Χρυσόστομος
http://users.auth.gr/~chparano
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΤετ Μαρ 19, 2008 2:19 am

Selas έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα, καλώς σας βρήκα, καλή αρχή Σταύρο στο φόρουμ!! Σίγουρα ότι καινούριο θέλει συνεχείς βελτιώσεις αλλά με το μεράκι και την διάθεση όλα γίνονται!!

Θα βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ με τις γνώσεις μου στην μετεωρολογία και την γεωλογία!!

Χρυσόστομος

Καλως όρισες Χρυσόστομε...είναι γνωστό το μεράκι σου για τη μετεωρολογία και όσοι δεν το ξέρουν θα το καταλάβουν σύντομα..
snowearth
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 46

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΤετ Μαρ 19, 2008 5:34 pm

Καλή αρχή Σταύρο στο geometeo afro king

Λέγομαι Κώστας, είμαι 18 ετών και φέτος δίνω Πανελλήνιες εξετάσεις! Είναι γνωστό σε αρκετούς το χόμπι μου με την Μετεωρολογία , ενώ και η Γεωλογία είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τομέας ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα!
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΤετ Μαρ 19, 2008 6:30 pm

Kαλώς όρισες Κώστα...
ελπίζουμε να σε κερδίσουμε σαν χώρος και να μας δίνεις τα πολύτιμα ιστορικά στοιχεία σου για παλαιότερους χιονιάδες...
Παιδιά οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για παλαιότερους χιονιάδες και κακοκαιρίες ο Κώστας είναι κινητό ιστορικό αρχείο...
Iakovina
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΠεμ Μαρ 20, 2008 1:52 pm

Γεια σας παιδιά!Είμαι η Ιακωβίνα,φοιτήτρια στο 3ο έτος γεωλογικού στο ΑΠΘ,με κατεύθυνση 'εφαρμοσμένη
γεωλογία'.Ελπίζω να μαζευτούμε ακόμα περισσότερα μέλη και να συζητάμε
για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την Γη και τα φαινόμενα που
σχετιζόνται με αυτήν.
Leyteris_Pagrati
Moderator
Moderator
Leyteris_Pagrati

Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-110μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ
Registration date : 16/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΠεμ Μαρ 20, 2008 6:06 pm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΙΑΚΩΒΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
http://pagrati.meteoclub.gr/
jmal
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 63
Τόπος : Θεσσαλονίκη (Ρετζίκι)- Εδινβούργο
Registration date : 22/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 22, 2008 2:03 pm

Την καλημέρα μου και απο εμένα, ονομάζομαι Γιάννης απο Θεσσαλονίκη, χρόνια μέλος της κοινής καιρο-χιονοτρελαμένης παρέας του γνωστού σε όλους μας φόρουμ... Με Στάυρο, Χρυσόστομο, Τόλη, Κώστα και εεεενα σωρό άλλα παιδιά. 26 χρόνών και βρίσκομαι στη Σκωτιά/Εδινβούργο... ευτυχώς ή δυστυχώς όχι για πάρα πολύ ακόμα όμως. Ετοιμάζομαι να κάνω τα πρώτα επίχειρηματικά βήματα μου απο τον Απρίλιο στην Ελλάδα, που σημαίνει ότι οι οποιεσδήποτε αναφορές απο τη Σκωτία θα τελειώσουνε το αργότερο αρχές Ιουνίου.

Καλή αρχή στα παιδιά που στήσανε αυτή τη σελίδα....να είστε γεροί και πάντα τόσο δημιουργικοί.
Selas
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 22, 2008 2:07 pm

Καλησπέρα Γιάννη και καλώς ήρθες στο φόρουμ!! Εύχομαι καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία σου και καλή διασκέδαση στις τελευταίες μέρες σου στην Σκωτία!!
Χρυσόστομος
jmal
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 63
Τόπος : Θεσσαλονίκη (Ρετζίκι)- Εδινβούργο
Registration date : 22/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 22, 2008 2:23 pm

Selas έγραψε:
Καλησπέρα Γιάννη και καλώς ήρθες στο φόρουμ!! Εύχομαι καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία σου και καλή διασκέδαση στις τελευταίες μέρες σου στην Σκωτία!!
Χρυσόστομος

Να σαι καλά Χρυσόστομε, μία καφεδοσυνατησούλα πρέπει να κανονιστεί και με τα υπόλοιπα παιδιά τώρα στον Απρίλιο που θα γυρίσω κιόλας αν θέλετε. Και απο τις δύο παρέες, τι λες? Αν και θα είμαι πολλές απο τις μέρες μου στον Παρθενώνα για τον ξενώνα που ανοίγω, αλλά θα κατέβω σίγουρα αν είναι να το κανονίσουμε. Αλλιώς....κερνάω καφέ και τσιπουράκι στα ψηλά του 2ου ποδιού!!
Selas
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΣαβ Μαρ 22, 2008 2:28 pm

Είναι πολύ καλή ιδέα μια συνάντηση υποδοχής του Σκωτσέζου Razz και καλό θα ήταν να το προτείνεις λίγες μέρες πριν έρθεις έτσι ώστε να μπορέσουν να έρθουν όλοι!
Πέρα απ αυτό, το καλοκαίρι θα σε επισκεφτώ γι αυτά τα τσίπουρα που λες Laughing Laughing
Christos
Newbie
Newbie
Christos

Αριθμός μηνυμάτων : 33
Τόπος : Ασβεστοχώρι, Θεσσαλονίκης
Registration date : 21/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΚυρ Μαρ 23, 2008 12:24 am

Καλησπερα και απο εμενα και καλη αρχη.

Ειμαι ο Χρηστος απο το Ασβεστοχωρι και συμφοιτητης με πολλα παιδια απο εδω μεσα, όπως με τον Σταυρο και τον Χρυσοστομο. Ο τομεας που σπουδαζω ειναι αυτος της γεωφυσικής ενω αυτο που σκεφτομαι να ακολουθησω ειναι κατι που να συνδυαζει τη σεισμολογια με την τεκτονικη.Ειμαι βασικα της αποψης οτι ενας καλος σεισμολογος πρεπει να εχει πολυ καλες γεωλογικες γνωσεις και φυσικα γεωφυσικης. Εχουμε φυσικα να πουμε και να αναλυσουμε πολλα περι σεισμων, ρηγματων και παραμορφωσεων του γηινου φλοιου απο τις τις τασεις που αναπτυσονται μεσα στη Γη. Καλη αρχη λοιπον.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Christos στις Σαβ Απρ 19, 2008 11:39 pm, 1 φορά
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΚυρ Μαρ 23, 2008 12:13 pm

Καλώς όρισες Χρήστο...ελπίζω η συζητήσεις μέσα από αυτό το φόρουμ να σε βοηθήσουν στον τομέα σου...όπως και να το κάνεις η τριβή με ένα θέμα είναι αυτή που σε κάνει πιο οικείο με αυτό...
Mrkatharot
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Τόπος : ωραιοκαστρο
Registration date : 24/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΔευ Μαρ 24, 2008 2:23 am

γεια σας λεγομαι γιαννης ειμαι απο το ωραιοκαστρο θεσσαλονικης σπουδαζω στο φυσικο τμημα του απθ...τα περισσοτερα παιδια τα γνωριζω απο το σρ...!!
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Icon_minitimeΔευ Μαρ 24, 2008 2:27 am

Καλως όρισες Γιάννη...ελπίζουμε εδώ νασου αρέσει το περιβάλλον...
περιμένουμε αναφορές από Ωραιόκαστρο, αρχίζοντας από την επερχόμενη ψυχρή εισβολή..πιστεύω πως η περιοχη του Lions θα δει νιφάδες..

Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
GEOMETEO FORUM :: ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ :: ΕΞΩ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ-
Μετάβαση σε: