GEOMETEO FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
GEOMETEO FORUM

Τhe Geological portal...

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!

Πήγαινε κάτω 
+14
Storm
Mrkatharot
Christos
jmal
Leyteris_Pagrati
Iakovina
snowearth
Selas
vasilis
B.K
Lptopo
xalazi.gr
Geometeo
Jetstream
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Storm
Newbie
Newbie
Storm

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Τόπος : Θεσσαλονίκη, Κ.Τούμπα
Registration date : 27/03/2008

Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 27, 2008 5:44 pm

Να πω και εγώ την καλησπέρα μου! Καλή επιτυχία στο Geometeo forum!
Εγώ είμαι η Κονδυλία! Φοιτήτρια γεωλογίας στο 3ο έτος μαζί με Σταύρο, Βασίλη, Ιακωβίνα και όσους άλλους τριτοετής γεωλόγους είναι (ή όχι) στο forum. Είμαι στην κατεύθυνση Μετεωρολογίας-Κλιματολογίας. Η κλιματολογία και η παλαιοντολογία είναι οι μεγάλες μου αγάπες! Αυτά τα λίγα για μένα! Και πάλι καλή επιτυχία! Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

Αριθμός μηνυμάτων : 429
Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m)
Registration date : 13/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 27, 2008 10:12 pm

Βλέπω αρχίζει και μεγαλώνει η παρέα...
Καλώς όρισες στο φόρουμ Κονδυλία...
Καλές συζητήσεις..
https://geometeo.forumgreek.com
snowearth
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 46
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 19/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 27, 2008 10:20 pm

Καλώς τα νέα παιδιά afro
jmal
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 63
Τόπος : Θεσσαλονίκη (Ρετζίκι)- Εδινβούργο
Registration date : 22/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 28, 2008 7:39 pm

Storm έγραψε:
Να πω και εγώ την καλησπέρα μου! Καλή επιτυχία στο Geometeo forum!
Εγώ είμαι η Κονδυλία! Φοιτήτρια γεωλογίας στο 3ο έτος μαζί με Σταύρο, Βασίλη, Ιακωβίνα και όσους άλλους τριτοετής γεωλόγους είναι (ή όχι) στο forum. Είμαι στην κατεύθυνση Μετεωρολογίας-Κλιματολογίας. Η κλιματολογία και η παλαιοντολογία είναι οι μεγάλες μου αγάπες! Αυτά τα λίγα για μένα! Και πάλι καλή επιτυχία! Smile

Οπως και σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπη δεν κάνει,έτσι και τα φόρουμ χρειάζονται πάντα και μία πινελιά απο τις γυναίκες.... στο ΣΡ έχουμε την Κέλλυ, κατερίνα, Λάρα και άλλα κορίτσια που το κάνουνε αυτό. Αντε λοιπόν και εδώ. Καλώς ήρθες Κονδυλία , με το πολύ παράξενο όνομα!!
drbalm
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 12

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 28, 2008 7:45 pm

Εδώ δεν άφησα την σφραγίδα μου!!

Καλησπέρα και από εμένα! Σταύρος ονομάζομαι και ανήκω στους "χαζούς" που τους αρέσει ο "κακός" καιρός. Θυμήθηκα λίγο αργά να σπουδάσω και παρακολουθώ για 2ο έτος μαθήματα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο στις φυσικές επιστήμες. Με αρκετά παιδιά από εδώ έχω γνωριστεί στο SR αλλά και σε μια συνάντηση πριν λίγους μήνες.
Ελπίζω σε εποικοδομητικές συζητήσεις και ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεων από αυτόν τον ιστοχόρο.
Selas
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 61
Τόπος : Θεσσαλονίκη-Συκιές

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 28, 2008 9:54 pm

Να καλοσωρίσω με την σειρά μου τα νέα μέλη στην παρέα του geometeo και να ευχηθώ καλή άνοιξη!!
http://users.auth.gr/~chparano
foivos
Newbie
Newbie
foivos

Αριθμός μηνυμάτων : 18
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 18/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Μάης 04, 2008 4:10 pm

Εγώ ξέχασα να συστηθώ. Ονομάζομαι Φοίβος (ναι, όπως και το ψευδώνυμο) και σπουδάζω Γεωλογία στο ΑΠΘ. Ασχολούμαι με τη Γεωφυσική και ήρθα να συμβάλω λιγάκι σ' αυτό που φτιάχνεται εδώ.

Περισσότερα για μένα και όσα κατεβάζει η κουτρα μου θα βρείτε στο blog μου: http://www.laokratia.gr.
http://www.laokratia.gr
coridon
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 15
Registration date : 11/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 12, 2008 3:47 pm

Με λένε Κώστα και είμαι φοιτητής Γεωλογίας.Τα γνωστικά αντικείμενα που με συναρπάζουν είναι η Τεκτονική Γεωλογία και η Πετρολογία
Selas
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 61
Τόπος : Θεσσαλονίκη-Συκιές

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 19, 2008 3:37 pm

coridon έγραψε:
Με λένε Κώστα και είμαι φοιτητής Γεωλογίας.Τα γνωστικά αντικείμενα που με συναρπάζουν είναι η Τεκτονική Γεωλογία και η Πετρολογία

Καλώς ήρθες Κώστα!!
http://users.auth.gr/~chparano
xrisa
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Registration date : 27/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιαν 27, 2010 9:17 pm

καλιο αργα...γεια σας κ απο εμενα...απο το ονομα καταλαβατε ποια ειμαι.μια χρυσα υπαρχει στο ετος μας....καλη προσπαθεια λεω κ παλι αλλα παρατημενο....λιγο...
Geometeo
Admin
Admin
Geometeo

Αριθμός μηνυμάτων : 429
Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m)
Registration date : 13/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!   Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιαν 28, 2010 3:19 am

xrisa έγραψε:
καλιο αργα...γεια σας κ απο εμενα...απο το ονομα καταλαβατε ποια ειμαι.μια χρυσα υπαρχει στο ετος μας....καλη προσπαθεια λεω κ παλι αλλα παρατημενο....λιγο...

Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει ζωή το επόμενο διαστημα...
https://geometeo.forumgreek.com

Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
GEOMETEO FORUM :: ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ :: ΕΞΩ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ-
Μετάβαση σε: