| Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! | |
|
+14Storm Mrkatharot Christos jmal Leyteris_Pagrati Iakovina snowearth Selas vasilis B.K Lptopo xalazi.gr Geometeo Jetstream 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Storm Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη, Κ.Τούμπα Registration date : 27/03/2008
| Θέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Πεμ Μαρ 27, 2008 5:44 pm | |
| Να πω και εγώ την καλησπέρα μου! Καλή επιτυχία στο Geometeo forum! Εγώ είμαι η Κονδυλία! Φοιτήτρια γεωλογίας στο 3ο έτος μαζί με Σταύρο, Βασίλη, Ιακωβίνα και όσους άλλους τριτοετής γεωλόγους είναι (ή όχι) στο forum. Είμαι στην κατεύθυνση Μετεωρολογίας-Κλιματολογίας. Η κλιματολογία και η παλαιοντολογία είναι οι μεγάλες μου αγάπες! Αυτά τα λίγα για μένα! Και πάλι καλή επιτυχία! | |
|
| |
Geometeo Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Ηλικία : 36 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m) Registration date : 13/03/2008
| Θέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Πεμ Μαρ 27, 2008 10:12 pm | |
| Βλέπω αρχίζει και μεγαλώνει η παρέα... Καλώς όρισες στο φόρουμ Κονδυλία... Καλές συζητήσεις.. | |
|
| |
snowearth Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Πεμ Μαρ 27, 2008 10:20 pm | |
| Καλώς τα νέα παιδιά | |
|
| |
jmal Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 63 Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη (Ρετζίκι)- Εδινβούργο Registration date : 22/03/2008
| Θέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Παρ Μαρ 28, 2008 7:39 pm | |
| - Storm έγραψε:
- Να πω και εγώ την καλησπέρα μου! Καλή επιτυχία στο Geometeo forum!
Εγώ είμαι η Κονδυλία! Φοιτήτρια γεωλογίας στο 3ο έτος μαζί με Σταύρο, Βασίλη, Ιακωβίνα και όσους άλλους τριτοετής γεωλόγους είναι (ή όχι) στο forum. Είμαι στην κατεύθυνση Μετεωρολογίας-Κλιματολογίας. Η κλιματολογία και η παλαιοντολογία είναι οι μεγάλες μου αγάπες! Αυτά τα λίγα για μένα! Και πάλι καλή επιτυχία! Οπως και σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπη δεν κάνει,έτσι και τα φόρουμ χρειάζονται πάντα και μία πινελιά απο τις γυναίκες.... στο ΣΡ έχουμε την Κέλλυ, κατερίνα, Λάρα και άλλα κορίτσια που το κάνουνε αυτό. Αντε λοιπόν και εδώ. Καλώς ήρθες Κονδυλία , με το πολύ παράξενο όνομα!! | |
|
| |
drbalm Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Παρ Μαρ 28, 2008 7:45 pm | |
| Εδώ δεν άφησα την σφραγίδα μου!!
Καλησπέρα και από εμένα! Σταύρος ονομάζομαι και ανήκω στους "χαζούς" που τους αρέσει ο "κακός" καιρός. Θυμήθηκα λίγο αργά να σπουδάσω και παρακολουθώ για 2ο έτος μαθήματα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο στις φυσικές επιστήμες. Με αρκετά παιδιά από εδώ έχω γνωριστεί στο SR αλλά και σε μια συνάντηση πριν λίγους μήνες. Ελπίζω σε εποικοδομητικές συζητήσεις και ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεων από αυτόν τον ιστοχόρο. | |
|
| |
Selas Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 61 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Συκιές Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Παρ Μαρ 28, 2008 9:54 pm | |
| Να καλοσωρίσω με την σειρά μου τα νέα μέλη στην παρέα του geometeo και να ευχηθώ καλή άνοιξη!! | |
|
| |
foivos Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 18 Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/04/2008
| Θέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Κυρ Μάης 04, 2008 4:10 pm | |
| Εγώ ξέχασα να συστηθώ. Ονομάζομαι Φοίβος (ναι, όπως και το ψευδώνυμο) και σπουδάζω Γεωλογία στο ΑΠΘ. Ασχολούμαι με τη Γεωφυσική και ήρθα να συμβάλω λιγάκι σ' αυτό που φτιάχνεται εδώ. Περισσότερα για μένα και όσα κατεβάζει η κουτρα μου θα βρείτε στο blog μου: http://www.laokratia.gr. | |
|
| |
coridon Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Ηλικία : 36 Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες Παρ Σεπ 12, 2008 3:47 pm | |
| Με λένε Κώστα και είμαι φοιτητής Γεωλογίας.Τα γνωστικά αντικείμενα που με συναρπάζουν είναι η Τεκτονική Γεωλογία και η Πετρολογία | |
|
| |
Selas Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 61 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Συκιές Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Παρ Σεπ 19, 2008 3:37 pm | |
| - coridon έγραψε:
- Με λένε Κώστα και είμαι φοιτητής Γεωλογίας.Τα γνωστικά αντικείμενα που με συναρπάζουν είναι η Τεκτονική Γεωλογία και η Πετρολογία
Καλώς ήρθες Κώστα!! | |
|
| |
xrisa Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ηλικία : 36 Registration date : 27/01/2010
| Θέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Τετ Ιαν 27, 2010 9:17 pm | |
| καλιο αργα...γεια σας κ απο εμενα...απο το ονομα καταλαβατε ποια ειμαι.μια χρυσα υπαρχει στο ετος μας....καλη προσπαθεια λεω κ παλι αλλα παρατημενο....λιγο... | |
|
| |
Geometeo Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Ηλικία : 36 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα (95 m) Registration date : 13/03/2008
| Θέμα: Απ: Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! Πεμ Ιαν 28, 2010 3:19 am | |
| - xrisa έγραψε:
- καλιο αργα...γεια σας κ απο εμενα...απο το ονομα καταλαβατε ποια ειμαι.μια χρυσα υπαρχει στο ετος μας....καλη προσπαθεια λεω κ παλι αλλα παρατημενο....λιγο...
Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει ζωή το επόμενο διαστημα... | |
|
| |
| Δηλώσεις εγγραφης και γνωριμίες! | |
|